EMEA CHANNEL PARTNERS SEMINAR 2022 (PARTNERS VERSION)

Print

DATE

 

TIME

TIME/SLOT

SPEAKER

TOPIC

Monday 19th

MORNING

09:00 – 09:45

ARRIVAL OF ALL PARTICIPANTS

09:45 – 10:45

10:45 – 11:15

11:15 – 11:45

11:45 – 12:30

AFTERNOON

12:30 – 14:00

14:00 – 15:30

15:30 – 16:00

16:00 – 17:30

17:30 – 18:30

 

19:30

Meet at Patio Ingles – Restaurant in the hotel

EVENING

From 19:30

90 min

Welcome cocktail at the hotel – Restaurant Patio Ingles

Tuesday 20th

MORNING

09:00 – 09:45

45 min/slot

Thierry Delhomme

Plenary session – Welcome speech & Business overview

09:45 – 10:45

60 min/slot

Javier Diaz & Emmanuel Sicsik-pare

Plenary session – Timing Product Roadmap

10:45 – 11:15

30 min break

Coffee break

11:15 – 11:45

45 min/slot

Pierre-Marie Leveel

Plenary session – Simulation Product Roadmap

11:45 – 12:30

45 min/slot

Scott Zmuda

Plenary session – Customer Service

AFTERNOON

12:30 – 14:00

90 min break

Lunch break

14:00 – 15:30

90 min/slot

Sylvain Dessapt, Pierre-Marie Leveel, Michel Le Rolland & Carlos Valenzuela

Workshops sessions

15:30 – 16:00

30 min break

Coffee break

16:00 – 17:30

90 min/slot

Sylvain Dessapt, Pierre-Marie Leveel, Michel Le Rolland & Carlos Valenzuela

Workshops sessions

17:30 – 18:30

60 min

Networking/ Discussions

 

19:00

Meet at the lobby – Departure to the Gala diner by walk (20min)

EVENING

From 19:30

N/A

 

Gala diner at Restaurant El Merendero – Antonio Martin

Wednesday 21st

MORNING

09:00 – 10:30

90 min/slot

Sylvain Dessapt, Pierre-Marie Leveel, Michel Le Rolland & Carlos Valenzuela

Workshops sessions

10:30 – 11:00

30 min break

Coffee break

11:00 – 11:20

20 min/slot

Sophie Zangs

Plenary session – Marketing

11:20 – 11:45

25 min/slot

Linda Michel

Plenary session – Customs

11:45 – 12:30

45 min/slot

Thierry Delhomme

Wrap-up session

AFTERNOON

12:30 – 14:00

90min break

Farewell lunch

14:00 – 15:00

Partners Departure

15:00 – 16:00

16:00 – 17:00

17:00 – 18:00

EVENING

18:00 – 19:00

From 19:00