EMEA CHANNEL PARTNERS SEMINAR 2022 ( OROLIA VERSION)

Print

DATE

 

TIME

TIME/SLOT

SPEAKER

TOPIC

PEOPLE NEEDED

Monday 19th

MORNING

09:00 – 09:45

ARRIVAL OF ALL PARTICIPANTS

All

09:45 – 10:45

10:45 – 11:15

11:15 – 11:45

11:45 – 12:30

AFTERNOON

12:30 – 14:00

14:00 – 15:30

SET UP/MOUNTING OF PLENARY & WORKSHOP ROOMS

Marketing & Engineering team

15:30 – 16:00

16:00 – 17:30

17:30 – 18:30

 

19:30

Meet at Patio Ingles – Restaurant in the hotel

All

EVENING

From 19:30

90 min

Welcome cocktail at the hotel – Restaurant Patio Ingles

All

Tuesday 20th

MORNING

09:00 – 09:45

45 min/slot

Thierry Delhomme

Plenary session – Welcome speech & Business overview

All

09:45 – 10:45

60 min/slot

Javier Diaz & Emmanuel Sicsik-pare

Plenary session – Timing Product Roadmap

All

10:45 – 11:15

30 min break

Coffee break

All

11:15 – 11:45

45 min/slot

Pierre-Marie Leveel

Plenary session – Simulation Product Roadmap

All

11:45 – 12:30

45 min/slot

Scott Zmuda – TBC

Plenary session – Customer Service

All

AFTERNOON

12:30 – 14:00

90 min break

Lunch break

All

14:00 – 15:30

90 min/slot

Sylvain Dessapt, Pierre-Marie Leveel, Michel Le Rolland & Carlos Valenzuela

Workshops sessions

Per group

15:30 – 16:00

30 min break

Coffee break

All

16:00 – 17:30

90 min/slot

Sylvain Dessapt, Pierre-Marie Leveel, Michel Le Rolland & Carlos Valenzuela

Workshops sessions

Per group

17:30 – 18:30

60 min

Networking/ Discussions

All

 

19:00

Meet at the lobby – Departure to the Gala diner by walk (20min)

All

EVENING

From 19:30

N/A

 

Gala diner at Restaurant El Merendero – Antonio Martin

All

Wednesday 21st

MORNING

09:00 – 10:30

90 min/slot

Sylvain Dessapt, Pierre-Marie Leveel, Michel Le Rolland & Carlos Valenzuela

Workshops sessions

Per group

10:30 – 11:00

30 min break

Coffee break

All

11:00 – 11:20

20 min/slot

Sophie Zangs

Plenary session – Marketing

All

11:00-14:30

3H30

Dismounting of Workshop rooms

Marketing team, Engineering team & Orolian people

11:20 – 11:45

25 min/slot

Linda Michel

Plenary session – Customs

All

11:45 – 12:30

45 min/slot

Thierry Delhomme

Wrap-up session

All

AFTERNOON

12:30 – 14:00

90min break

Farewell lunch

All

14:00 – 15:00

Partners Departure

Partners

14:45

Meet at the lobby – Departure to the team-building

Orolians

15:30 – 16:00

TEAM BUILDING ACTIVITIES

Orolians

16:00 – 17:30

17:30 – 18:30

EVENING

18:30 – 19:30

From 19:30

FREETIME

Orolians

Thursday 22nd

MORNING

OROLIAN’S DEPARTURE

Orolians

AFTERNOON